Технології в номері: які найбільш важливі?

Здається, зараз готельєри стали розуміти, що для гостей надійний (і сподіваємося, безкоштовний) доступ до Wi-Fi, так само важливий як чисті рушники і постіль.

Проте, не дивлячись на величезну кількість розваг і зв’язком із зовнішнім світом, які забезпечують мобільні пристрої гостя, технології в самому номері досі важливі.

Але цікаво те, що важливість тієї чи іншої технології в номері гостями і отельерами оцінюється по-різному.

Наприклад, за результатами дослідження готельєри все ще хочуть брати гроші з гостей за перегляд відео і телеканалів, і вважають це пріоритетним рішенням. «Гості хочуть затишно подивитися телевізор», – заявляють готельєри.

Але в реальності все трохи не так.

Звичайно, гості вважають технології в номері частиною їхнього комфортного проживання в готелі, але вони не настільки важливі, як вважають готельні власники.

Крім того, такі послуги не настільки важливі, щоб впливати на рішення – зупинятися в цьому готелі або в іншому.

До того ж гості з великим ентузіазмом будуть використовувати для перегляду контенту власні пристрої, наприклад, транслювати кіно зі смартфона на телевізор. Для гостей набагато важливіше отримати інформацію про місцевість та готельному сервісі.

73% представників молоді сказали, що ТБ в номері просто необхідно, а 54% гостей старшого віку виявилися більш до ТВ більш байдужі.

Так само з’ясувалося, що більш ніж 60% представників молоді від 18 до 35 років, половина гостей від 35 до 50 і 17% людей старшого віку віддають перевагу перегляд потокових сервісів і для цього використовують свої пристрої.

Майже у всіх вікових груп є акаунти у таких провайдерів як Netflix, Amazon Prime і інших.